torstai 21. huhtikuuta 2016

BeautySoClean

Hitsit, Beauty So Cleanista on pitänyt kirjoittaa jo vaikka kuinka pitkään, mutta parempi myöhään kuin ei koskaan. Toisaalta mitä enemmän olen heidän tuotteitaan käyttänyt sitä enemmän niistä tykkään. Tuotteet on erityisen hyviä ammattilaiskäytössä, mutta kyllä ihan tavallisten kuluttajienkin olisi syytä kiinnittää parempaa huomiota oman kosmetiikan hygienisyyteen... Mietippä oletko joskus lainannut huulikiiltoasi ystävällesi yön pikkutunneilla? Tai huulipunaasi tyttärellesi? Tai kenties puuteria pelastamaan kaverin kiiltäviä kasvoja? Niinpä.

Mikä sitten on BeautySoClean ja mistä sitä saa?"Whether a professional makeup artist, or a makeup lover, you want to ensure that each product you put directly on the face, lips and eyes is clean, safe and bacteria-free. All makeup products gather bacteria from the oil on our skin, our fingers (especially when we use them for application) and coughing or sneezing during makeup application. Some of these bacteria can lead to eye irritations and infections, skin irritations and even encourage acneic breakouts." -BeautySoClean

Suomessa BeautySoClean-tuotteita myy Mikacos Oy ja valikoimasta löytyy suihkeita niin meikkisiveltimien kuin puuteripohjaisten tuotteiden puhdistamiseen, eli luomiväreille, poskipunille ja aurinkopuutereille... Omat suosikkini ovat desinfiointipyyhkeet, joilla voi putsata voidemaisia tuotteita ja meikkikyniä. Koulussa käytän näitä pyyhkeitä jatkuvasti, mutta eilen hoksasin vielä yhden "uuden" käyttötarkoituksen.


(Kuva täältä.)

Ihastuin aikanaan tähän Burberryn meikkilookkiin ja olen etsinyt kissojen ja koirien kanssa kyseistä Burberryn huulipunaa värissä Oxblood. Valitettavasti tuote oli kaikkialta joko loppuunmyyty tai sitten toimitus Suomeen ei ollut mahdollinen. Nyt kun beibi on tuloillaan, eikä mitään reissua ole suunnitteilla, myös tax freet oli unohdettava ainakin hetkeksi... 

Eilen mä kuitenkin löysin avatun, mutta lähes uuden huulipunan eBaysta Ranskasta! Hetken mietin, että onko tässä mitään järkeä, mutta sitten muistin, että voin hyvin ottaa päällimmäisen kerroksen spatulalla pois ja BeautySoClean-tuotteilla desinfiointi on superhelppoa!! Lisäksi tuotteen hinta postimaksuineen oli puolet halvempi ja huulipuna on käytännössä uusi - siistin näköinen, pakkaus ja kaikki... Hurraaa! Nyt sitten jännitän ehtiikö lapsi tai huulipuna saapua ennen vappua! ;)

Ainoa "ongelma" BeautySoClean-tuotteissa on se, että niitä pystyy ostamaan ainoastaan ammattilaisten kautta tai 5 apteekistä koko Suomesta:

Kuninkaantien Apteekki, Salo
Mikkelin Uusi Apteekki
Kuopion Toriapteekki
Petosen Apteekki, Kuopio
Eira Estetica, Helsinki

Aikaisemmin tuotteita oli myös Stockmannin valikoimissa, mutta tällä hetkellä valitettavasti ei. Uusia jälleenmyyjiä kuitenkin etsitään, joten kenties pian tuotteita on saatavilla laajemmaltikin... Kaikkia tuotteita saa sekä ammattilaiskoossa (isoina) että kuluttajakoossa, joten kannattaaa ehdottomasti tutustua. Mä kokeilin tuotteita ensimmäisen kerran koulussa ja sain niitä muutaman testiin Mikacosilta. Ja onneksi sain. Huh! Nämä on varmasti käytössä jatkossakin niin töissä kuin kotona ja olisi varmaan muuten jäänyt tuo huulipunakin hankkimatta.... Kenties seuraavaksi jotain meikkilookkia jakoon täälläkin?? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...