sunnuntai 27. joulukuuta 2015

FRESH SPA by Natura Siberica

Niin se joulu taas meni ja olin ilmeisesti tooodella kiltti tänä vuonna, koska mitään lahjoja en ollut toivonut, mutta sain vaikka mitä kaikkea superihanaa! <3 Ehkä joulupukki on sittenkin olemassa, mutta oli kyllä rakkaatkin kuunnellu mua vuoden aikana aika tarkasti hekin. Äidille olin aiemmin vähän vihjaissut, että toivoisin kosmetiikka Natura Siberican Fresh SPA -sarjasta, mutta niin äiti kuin itse tuotteet pääsivät kyllä todella yllättämään!

Ei liene monellekaan enää yllätys, että olen kaksikielinen ja puhun myös venäjää. Venäjä on edelleen kotikieleni, mutta muuten ylläpidän sitä lähinnä lukemalla venäläisiä lehtiä. Suosikkini on Allure! Kosmetiikka tietysti kiinnostaa ja siksi olin jo pidemmän aikaa ollut kiinnostunut Natura Siberican kosmetiikasta, johon sain ensikosketuksen kesällä Virukeskuksen Kaubamajassa. Siellä välikoima on melko laaja, mutta silti rajallinen eikä mm. Fresh SPA -sarjan tuotteita löytynyt ollenkaan.

Jos joku ei vielä tiedä mikä on Natura Siberica niin kyseessä on venäläinen, Siperian luonnon inspiroima, lukuisia palkintoja ja serteja saanut luonnonkosmetiikkasarja. Itse en valitse kosmetiikkaa pelkästään sillä periaatteella, mutta se on tietysti iso bonus!

Kerrankin voin käsi sydämellä sanoa, että olen ylpeä ollessani myös venäläinen. :) Natura Siberica on mun näkökulmasta katsottuna onnistunut kaikessa - jännittävä idea, vakuuttava toteutus, upea pakkausdesign, ja toimivat tuotteet. Tai siis....olen aika vaativa kuluttaja ja kosmetiikan kuluttaja, enkä sanoisi, että mua on kovin helppoa yllättää. Eilen kokeillessani ensimmäistä kertaa Fresh Span Imperial Caviar Royal Body Scrub -kuorintaa, suustani pääsi aito "WOW"! Oli pakko soittaa äidille heti saunan jälkeen ja hehkuttaa tuotetta. Ei ihme, että tuote on mainittu jo lukuisissa lehdissä ja se on palkittu Venäjän Alluressa vuoden parhaana vartalokuorintana! Ja mä kun kuulin, että edeltävänä iltana testaamani yövoide oli huikea...laitoinhan siitäkin äidille tekstarin perään!

Ylellinen Imperial Caviar Royal Body Scrub -purkki on imenyt sisäänsä mustaa kaviaaria ja tyrnimarjoja sisältävää kullan- ja pronssinhohtoista, vähintäänkin yhtä ylellistä "hilloa". Mieletön tuoksu, suuret rakeet (just the way I like it), voidemainen ja ihanasti ihoa kosteuttava koostumus, kokonaiset marjat (!) jajajaja....mitäköhän mä unohdin vielä mainita?

Oli kyllä kyllä aika ruhtinaallinen olo tätä levitettäessä ja saunan jälkeen olo oli kuin day spa -käynnin jälkeen!! Siihen päälle vielä uutta ihanaa Natura Siberican, myöskin Fresh Spa -sarjan yövoidetta, käsirasvaa ja huulirasvaa sekä uusi valkoinen ja pehmoinen kylpytakki ympärille...kyllä äiti ja iskä järjesti mulle varsinainen jouluyllärin! :)Tässä vaiheessa kaikkia tietysti kiinnostaa tietää mistä tuotetta saa ja mikä sen hinta on. Ensinnäkin Natura Sibericalla on melko hyvät nettisivut, joskin enkuksi ei löydy yhtä kattavasti tuotetietoja kuin venäjän kielellä.

Joitakin simppelimpiä ja edullisimpia Natura Siberican tuotteita löytyy jo Suomesta, mutta muuten suosittelen tutustumaan valikoimaan tarkemmin mm. Tallinnan reissulla. Köpikseen on juuri avattu huippuhieno Natura Siberican myymälä, jonne toivon pääseväni jossain vaiheessa. Pietarissa on virallinen myymälä, josta minunkin purnukkani on hankittu. Moskovassa taas on viimeisin päiväuneni - Natura Siberican ainoa Fresh SPA eli kauneushoitola, joka on sisustettu Siperian tyyliin ja jossa naamiot muussataan villeistä kasveista ja marjoista tuoreeltaan paikanpäällä. Kuulostaa täydelliseltä! <3 Lisäksi Natura Siberican tuotteita saa nyt myös Lontoosta ja tammikuussa myymälä aukeaa myös Barcelonaan, eli kannattaa muistaa seuraavalla rantareissulla piipahtaa myös siellä.

Mitä tulee hintatasoon, niin kyseessä on kaikesta hehkutuksesta huolimatta melko edullinen kosketiikkamerkki. Ymmärtääkseni hintataso on yllättänyt positiivisesti myös itse tanskalaiset, jotka ovat luonnonkosmetiikan edelläkävijöitä ja tottuneet pulittamaan tuotteista nelinkertaisen hinnan. Tallinnassa maksoin tuotteista jotain 8€-17€ eli ei ollenkaan paha. Ymmärtääkseni Fresh Spa -tuotteet ovat hieman hintavampia, mutta ei mitään verrattuna ranskalaiseen kosmetiikkaan. Ja suoraan sanottuna, kuka sillä enää tekee mitään kun saa tällaista?! ;)

Aikamoinen ylistyspuhe ja faktahan on se, että makuja ja mieltymyksiä on just niin monta kuin meitäkin. Itse olen kuitenkin myyty ja ostoslistalla on ainakin kolme tuotetta lisää... Seuraavaa reissua siis odotellessa! :)

5 kommenttia:

 1. Olipa kiva huomata että olet palannut kirjoittamaan, olenkin aina välillä käynyt täällä kurkkimassa :)

  t. Tiia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On yhtä kiva huomata että täällä on vielä vanhoja lukijoita! :)

   Poista
 2. Look nice :)
  BLOG M&MFASHIONBITES : http://mmfashionbites.blogspot.gr/
  Maria V.

  VastaaPoista
 3. Olen käyttänyt NS:n shampoota ja hoitoainetta nyt jo kahden vuoden ajan ja ollut todella tyytyväinen. Seuraavana ostoslistalla on juurikin näitä SPA-sarjan tuotteita :) Näyttävät ihanilta! Harmi, että näitä ei saa vielä Suomesta.

  Anna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, shampoosta mulla ei olekaan vielä kokemusta, mutta otan pian pienen testin sillä sain myös yhden limited edition -shampoon siskolta lahjaksi! Katsotaan miten käy! :)

   Poista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...