perjantai 22. marraskuuta 2013

Life is a tragedy when seen in close-up, but a comedy in long-shot.

shopping listTulin just saunasta. Kynttilät palaa ja Christmas jazz soi. Kohta on tiedosssa vuoden ensimmäiset joulutortut ja glögi. Koko syksyn on ollut niin haipakkaa, että meinasi tulla huoli, etten kerkiä nauttia joulun odotuksesta, joten piti sitten aloittaa heti tänään. Huomenna joulufiilistely jatkuukin äidin kanssa jouluostoksilla. :) Ihanaa!

Koska vuosi lähenee loppuaan, niin päätin katsoa vähän vinkkejä, mitä oikein kirjoitinkaan vuosi sitten blogiini. Ehkä on säälittävää kertoa, että tuli hyvä mieli omista postauksista, mutta tulipahan kuitenkin. Silloin oli blogin kannalta draivi päällä. Nyt vuotta myöhemmin tilanne on aivan toisenlainen. Mietinkin tässä, että pitäisikö veronpalautusrahoilla ostaa sittenkin joku minijärkkäri, jollaisesta olen pitkään unelmoinnut, sillä se voisi tuoda uutta intoa bloggaamiseen? Vai satsaisinko kuitenkin siihen Celinen Trapeze -laukkuun? No, nehän ei sinänsä sulje toisiaan pois, erona on vaan se, että kameran saisi suht helposti ja vaikka se siirtäisikin laukun ostamista kuukaudella tai parilla, niin eihän niitä laukkujakaan puissa kasva.... Onko kellään suositella hyviä pikkukameroita??

Ostoksista puheen ollen, kerroin viime vuonna tässä postauksessa, että vuonna 2013 tekisin vain suunniteltuja ja järkeviä ostopäätöksiä ja nyt vuotta myöhemmin vetelen lankoja onnellisena yhteen, sillä onnistuin tavoitteessani täydellisesti!!! :) Kollaasissa kuvattujen juttujen lisäksi en ostanutkaan kuin joitain yksittäisi perusvaatteita - sukkia, alusvaatteita, farkkuja, pari takkia, pari urheilutoppia tms. Sellaista, mitä on ollut pakko ostaa, mutta ei niinkään sellaista, mitä olisin himoinnut kauheasti.

Erityisesti olen ylpeä siitä, että pysyin tavoitteessani ja ostin 6 paria äärimmäisen hyviä kenkiä! Ostin myös kolme laadukasta mekkoa ja koruja. Yllä olevaa kollaasia keräsin aika ahkerasti vuoden aikana ja kyllä muuten teen samanlaisen myös ensi vuonna! Laatuun - kuten aitoon nahkaan, villaan, cashmereen ja laatukenkiin kannatti satsata. Kaikki yllä esillä olevat jutut ilahduttavat mua edelleen ja käytän niitä yhä uudestaan ja uudestaan, mikä olikin tavoitteena. Ja koska veronpalautuksen lisäksi tänä vuonna on tulossa enää yksi palkka, luulisin, että tämän vuoden shoppailut ovat pitkälti tässä ja siksi voin julkaista vihdoin kollasini, heh. ;) Loppuvuodesta pitää vielä tehdä yhteenveto muista tämän vuoden tekemisistä, mutta sanoisin, että kun kello lyö 2014, katson innolla kohti tulevaa vuotta!

Hyvää viikonloppua kaikille! Mä lähden nyt nauttimaan glögeistä ja yritän herätä huomenna aamulla kukonlaulun aikaan, sillä klo 8:30 on jo kampaaja.... :)

P.S. Uuden shoppailulistan tiimoilta palaan myöhemmin asiaan! ;)


4 kommenttia:

 1. Täytyy sanoa että hyvin olet pysynyt suunnitelmassasi! On niin helppo sortua esim Zarassa vaatteisiin jotka vuoden päästä pistää myyntiin. Taidankin vielä kunnolla katsoa tämän vuoden listasi läpi ja jään innolla odottamaan mitä olet ensi vuodelle suunnitellut :)
  -Annika

  VastaaPoista
 2. Joo, mä itsekin ihmettelen?! Mutta tästä ei ole enää paluuta, samaa jatkan tulevinakin vuosina! :)

  VastaaPoista
 3. Kommenttini ei tainnut tulla perille asti ensimmäisellä kerralla :) Mutta siis tämä postaus oli oikein asiaa! Mahtavaa lukea boggaajasta, joka suunnittelee vaateostojaan! Tosin haluaisin kuulla lisää -miten rakennat kollaasia ja "ostoslistaa"? Käytkö katselemassa listan vaatteita kaupassa vai onko nänä nettikauppojen helmiä? Tutkitko materiaaleja? Kestävyyttä? Entä mistä bongaat uusia merkkejä ja suunnittelijoita vai onko sinulla vankat omat suosikit?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, kiitos kun jaksoit nähdä vaivaa ja kirjoitit kommentin uudestaan! Voisin tehdä aiheesta oman postauksen, on mukavaa, kun tulee asiallisia kysymyksiä ja keskusteltavaa... :)

   Poista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...