tiistai 24. syyskuuta 2013

i want = i need(Kuvat: Google)

Moikka kaikki, täällä hirveässä hädässä taas rustailen....takana on pitkä työpäivä, sählytreenit, ja lyhyeksi jäänyt viime yö... Loppuviikosta voin ehkä pikkaisen paljastaa, mikä asia pitää mua tällä hetkellä kiireisenä (kaikkien niiden miljoonien muiden asioiden joukossa)! Miten voikin olla syyskuu kohta ohi?! Huomenna on varmaan oikeasti pakko ottaa villakangastakki käyttöön, kun asteita on luvattu enää kolme ja jo nyt parina aamuna auton ratti on ollut niin kylmä, että ensimmäiset kymmenen minuuttia pidän siitä (turvallisesti) pelkillä sormenpäillä kiinni....aika neitimäistä, I know! Mutta tässä autoilijan vinkki: ottakaa hyvät ihmiset äkkiä heijastimet käyttöön!! Joka päivä mietin, että mitä jos nyt joku lenkkeilijä hyppäisi tielle mustassa tuulipuvussa....

Ja sitten lyhyesti kuvatekstiin. Mulla on ihan huutava pula mustista korkokengistä, joilla pärjää pystyssä muutaman tunnin!! Nyt olisi about kuukausi aikaa hankkia sellaiset, koska muuten olen ihan pulassa! Unelmani olisi edelleen mustat Pradan korkokengät, mutta miltähän ne tuntuvat jalassa...? Monet sanovat, että Pradan kengät ovat paremmat kuin esim. Louboutinit...mutta kaipa se on yksilöllistä.

Tosin...pukeutuuhan paholainenkin Pradaan! ;)


5 kommenttia:

 1. Miten olisi Jimmy Choon klassiset korkkarit? Itse omistan yhdet Jimmy Choon kengät ja ne ovat todella mukavat jalassa. Samaa olen kuullut myös muilta ko. merkin kenkien omistajilta.

  VastaaPoista
 2. Toinen varteenotettava vaihtoehto on Giuseppe Zanottin korkokengät :) Olen niistäkin kuullut hyvää!

  VastaaPoista
 3. Mulla on Choon Agnes, korko on 8,5 cm ja kärki terävä, omasta mielestäni täydellinen kombo. Korko on riittävän korkea ollakseen "korkkarit", iltamenoonkin, muttei niin korkea ettei jaksaisi kävellä/seistä niillä.

  VastaaPoista
 4. Moi Elena!
  Päästiin lempiaiheeseeni eli kenkiin :) Mulla on kahdet Pradan korkkarit, toiset on hyvät jalassa ja toiset ei, joten istuvuus vaihtelee niissäkin. Zanottilla on ihana lesti, mutta kapeaan jalkaan lestin leveys on joskus turhan suuri, joten itselläni nousee kantapää joissakin malleissa, vaikka koko on muuten sopiva. Jimmy Choo on tällä hetkellä suosikkini, kunhan korko ei ole yli 10 cm, myös Dolce&Gabbana on hyvä.
  Toivottavasti löydät kivat kengät :)

  Marde

  VastaaPoista
 5. Kiitos kaikille vinkeistä! Jimmyltä haluaisin sandaalit ja nudet korkkarit, mutta kiitos kaikkien kommenttien taisin tehdä nyt päätökseni.... ;)

  VastaaPoista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...