torstai 9. elokuuta 2012

kukonaskelNäin joskus kuukausia sitten Olivialla kivan kukonaskelpaidan Bossilta ja kun en itse samaa löytänyt, niin mieleeni jäi pyörimään kyseinen kuvio kuukausiksi... Nyt minunkin vaatehuoneessa roikku kukonaskel-yksilö! :)

9 kommenttia:

 1. On se kyllä hieno paita :) mutta toi kaulakoru varsinkin on ihan mielettömän ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeps, täydellinen löytö Barcelonasta! :)

   Poista
 2. Kyselin tovi sitten Hermesin Clic H -rannekorusta. Pakko hehkuttaa, että sain eilen omani. Olen jo tovin odotellut, että oranssi-kultainen olisi tarjolla koossa pm. Oikeaa kokoa ei ole edelleenkään tullut, jotan päädyin tilaamaan ensiksi sen vihreän. Värin nimi on veronese ja ilmeisesti kyseessä on kausiväri. Ja se on ihana! Lisäksi äsken huomasin, että nyt pari päivää myöhemmin tätä samanlaista rannekorua ei ole enää tilattavissa. Taisin siis ehkä saada viimeisen kappaleen. Olipa onni, että oranssia ei ollutkaan tällä hetkellä saatavissa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpa kiva, kun tulit jakamaan ilouutisen! :) Pahoittelen, että mulla kesti vastata! Olisi kiva nähdä miltä korusi näyttää! :)

   Poista
 3. Those shoes are HOT! ;)

  VastaaPoista
 4. Vastaukset
  1. Hih, pitää tulla sanomaan sinulle, että nyt minullakin on sama paita. :D Shoppailukierroksella sattui silmään ja mukaan lähti. Tuo paita nimittäin kolahti minuunkin, sain nyt hieman inspiraatiota sinulta, joten kiitos! :)

   Poista
  2. Sepä kiva! Olisi kiva nähdä miten sinä yhdistät sen!! :)

   Poista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...