keskiviikko 25. tammikuuta 2012

Damn Heels - taitettavat kengät ja laukku

Nyt on kyllä blogin puolella ollut paljon iloisia uutisia, kivoja kommentteja, uusia lukijoita ja nyt viimeisimpänä mahdollisuus tutustua Damn Heelseihin!! :)

Sattuman kautta sain viikko sitten viestin sähköpostiini Damn Heelsilta ja mulle tarjoutui mahdollisuus testata heidän kokoon taitettavia ballerinoja vastineena, että kertoisin niistä täällä. Koska olin jo koittanut aiemmin toisenmerkkisiä kenkiä ja muistin, kuinka taitettavat ballerinat olivat pelastaneet minut useamman kerran pitkän tanssi-illan jälkeen ja varsinkin parissa häissä, joissa mm. kaason jalat huusivat leipää tuntien korkokenkäkävelystä, ei minun tarvinnut kauaa miettiä, mitä teen....Damn Heels nimestä voi jo päätellä paljon, sillä jokainen tietää, kuinka rakkaimista kengistä voi jossain vaiheessa iltaa tulla suuri painajainen, siispä yrityksen slogan kuuluu näin: “We adore our heels, and we’ll certainly never stop wearing them, but we should always feel comfortable and fabulous!”


Oma pakettini saapui tänään ja lähdinkin heti kuvailemaan ja testailemaan tossuja. Korostan tässä, että kirjoitan tossuista, koska tämä on "bisnestä", mutta korostan myös sitä, että kommenttini ovat aidosti mun mielipide ja mä olen ihan rakastunut näihin! :) Mukana tuleva kirjekuorilaukku muuttuu kangaskassiksi, joka nyt ei ehkä ole ihan mun tyylinen...mutta clutch-mallisena se on hyvä säilytyspussukka tossuille kun niitä kantaa mukana ja itse tossut ovat varsinainen aarre!


Tässä muutama plussa verrattuna kilpailevaan merkkiin, josta olen koittanut kahta eri ballerinamallia ja yhtä sandaalimallia:

+ edullisempi hinta
+ parempi muotoilu ja istuvuus, näyttää oikealta ballerinalta, eikä yhden koon varakengältä
+ ohuempi nahka ja siistimpi sauma, joten ei paina kantapäähän (edellisistä tuli aina aluksi rakot)
+ kiva clutch-mallinen säilystyspussukka
+ laadukkaan näköiset livenä, ihana kultainen sävy
+ ihanat videot ja kuvat, mainokset vetoaa tällaiseen ihmiseen, jolle ulkonäöllä on merkitystä ja joka tykkää korkkareista... :)
+ ihana palvelu ja nopea toimitusKaiken kaikkiaan olen erittäin tyytyväinen kenkiin ja odotan innolla kevättä ja rusketusta!! ;) Kannattaa käydä kurkkimassa alla olevia linkkejä: ihania kuvia ja lisää informaatiota löytyy niiden takaa... Ja muuten tiedoksi sekin, että Damn Heels etsii jälleenmyyjiä Suomesta, joten toivotaan, että yhteistyökumppaneita löytyy ja pääsemme pian kaikki nauttimaan näistä ihanuuksista!

Tsekkaa tämä sivu: http://damnheels.nu/
Facebook sivut: http://www.facebook.com/pages/Damn-Heels-Scandinavia/222552651096450?ref=ts
Twitter: http://twitter.com/#!/damnheels_nu
Ja video: http://damnheels.com/
Thank you Eva so much!! I really really love these ballerinas, they fit and look excellent and now I'm only waiting for Spring and to get some tan!

6 kommenttia:

 1. Wau, noi on tosi kivan näköset! Mä tarttisin ehdottomasti tolasii, koska kaikki tietää, miten mul käy aina bileilloissa... Hyydyn, osittain kipeiden jalkojen takii, jotka on ängetty uberkorkeisiin korkkareihin:)

  VastaaPoista
 2. Entäs koot? Vastaako omaa kokoasi, eikö näissäkin ole haarukkakoko?

  VastaaPoista
 3. oi, todella kauniit!:) -sofia

  VastaaPoista
 4. Linda, niinpä, sun todellakin pitäis ostaa tollaiset! ;)

  Anonyymi, mulla on koko M joka vastaa kokoa 38-39 ja on omaan 38,5 kokoiseen jalkaani just hyvä! :)

  Sofia, niin on! :)

  VastaaPoista
 5. Millainen pohja on? Ja miltä pohja tuntuu käytössä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainoa miinus taitettavissa kengissä verrattuna tavallisiin ballerinoihin on se, että pohjan keskiosassa ei ole pohjaa ja isot mukulakivet saattavat tuntua läpi. Kengissä on siis kumipohja vain päkiässä ja kantapäässä, muuten niitä ei voisi taittaa samalla tavalla. Muuten kengät sopivat ainakin mun jalkaa todella hyvin! :)

   Poista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...